Alweer een oud stukje maar ik laat 'm fijn staan.


Over hoe het soms kan gaan.

Alweer een flinke tijd geleden kreeg ik vele meters van een stevige stof. Onderuit een kast vandaan, nooit de beoogde gordijnen geworden en daarna uit de tijd geraakt. Lief dat ik de stof mocht hebben maar wat moest ik ermee? Zo verdween het ook bij mij… onderin de kast.

Tot een half jaar geleden. Ik zocht een achterkant bij een bonte bloemetjesstof en verdorie, die kleuren matchten goed. Voor een markt combineerde ik ‘m met de oker appeltjesstof, vort maar. En tot mijn verbazing was ik de hoes zeer snel kwijt en kwam de klant later terug om toch ook hoes 2 te kopen.  

Van draak werd deze stof bijna een lieveling en combineerde met veel meer stoffen prima. Van het weekend op de markt vertelde ik het nog iemand, ook zij vond de stof ‘juist mooi’ .
 
En nu is het bijna op! En moet ik op zoek naar een nieuwe favoriet. Heb nogmaals twee appeltjeshoezen gemaakt en dat is het dan ook. Misschien nog een enkeling maar daarna wordt het echt misgrijpen. Maar missen hoeft niet, gewoon af en toe lekker Sesamstraat kijken.

Kijk en luister: S van Suriname


 
 

Foto
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten. That's it? Ja, that's it.